Speltakken: Wilde Vaart

speltakteken_explorersWie zijn wij?

Onze speltak doet vaak activiteiten in en rondom het water. Ook  doen wij uitdagende activiteiten op het land. Wij maken ons eigen programma, als we vragen hebben kunnen we terecht bij onze begeleider. Meestal doet de begeleider ook mee met ons programma.

Wat doen wij?

PICT1307Net als bij de zeeverkenners hebben we een vaar- en een onderhoudseizoen. We hebben onze eigen boot, een zalmschouw met een kajuit, de Slivowitz. Doordat de Slivowitz een kajuit heeft is het erg comfortabel op deze boot. Behalve zeilen, roeien en wrikken, kunnen wij ook kiezen om lekker op de motor verder te varen. In de winter gaan we vaak relaxen (bv. een filmpje maken én kijken), maar het onderhoud en andere actieve dingen zoals een deelnemen aan een Winterhike doen we ook graag!

Wanneer doen wij dit?

We hebben elke zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 opkomst. Vaak spreken we per opkomst af waar we beginnen. Daarnaast hebben wij ook af en toe hebben we speciale opkomsten met afwijkende opkomsttijden. We gaan een aantal keer per jaar op kamp, waarvan in ieder geval twee (lange) weekenden en één week. De weekenden zijn meestal in het voor- en najaar en het grote kamp valt meestal in de zomervakantie.

Wat zijn de voorwaarden?

Als je een keer wilt meekijken met ons, kun je je onderaan de pagina aanmelden. Dit kan tot drie keer vrijblijvend, daarna is verwachten we dat je je inschrijft. Informatie over meelopen en inschrijven is bij de downloads te vinden.

Voor onze speltak geldt een contributie van €15,- per maand. Voor kampen kan een extra bijdrage worden gevraagd.

Loop een dagje mee!